Dit recept voor zelfgemaakte mueslirepen is afkomstig van onze klant Marianne. Zij wilde dit ontzettend makkelijke en lekkere recept graag met ons delen!
Recept voor Zelfgemaakte Mueslirepen
Ingrediënten:
- 75 gram havervlokken of andere vlokken
- 300 gram dadels
- 45 gram walnoten
- 45 gram pecannoten of amandel- of hazelnoten
- 45 gram pure chocolade (of 45 gram rozijnen)
Zo maak je het:
1. Maal de noten en de chocolade in grove stukken.
2. Meng de noten met de chocolade met de havervlokken.
3. Ontpit de dadels en meng ze in de keukenmachine tot een bal.
4. Meng het noten/chocolade/havervlokkenmengsel door de dadels.
5. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Doe het mengsel erin en druk erop tot het mengsel de hele bodem bedekt. Druk goed aan en haal de grote reep uit het bakblik door aan het papier te trekken.
6. Snijd de reep in smallere repen. Leg de repen in een grote trommel en laat ze uitharden.
Eet smakelijk!