Borrelhapjes voor op een feestje zijn niet alleen erg lekker, maar staan ook nog eens heel gezellig op tafel. Deze keer een veganistisch recept voor wrap hapjes, dat niet alleen voor mensen die geen dierlijke producten eten erg lekker is!
Veganistische wrap hapjes met rucolapesto, vegan kaas, cherrytomaat en basilicum
Ingrediënten
4 Fertilia tortilla wraps
1 potje Rucolapesto (= veganistisch!)
1 verpakking Wheaty Vegan Kaas óf 1 verpakking Tofutti Mozzarella-style kaas
8 Cherrytomaatjes
1 bosje verse Basilicum
Bereiding
Besmeer de tortillawraps met de rucolapesto. Om ze straks wat makkelijker te kunnen rollen, kun je de wraps eventueel kort opwarmen (10-15 sec) in de magnetron of koekenpan (zonder olie)
Snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Gebruik voor elke wrap 8 kwarten (2 hele tomaatjes).
Beleg de wrap met 2 plakjes Vegan Kaas, de cherrytomaatjes en een rijtje verse basilicumblaadjes. Zorg dat je slechts 2/3 van de wrap gebruikt!
Rol de wrap stevig op en zorg dat je met de kant waar geen beleg ligt afsluit. Zo ‘lijm’ je de wraps dicht!
Rol in aluminiumfolie, plastic folie of een doek en bewaar in de koelkast. Snijd net voor het serveren met een scherp mes in kleinere hapjes en steek er een feestelijke prikker in! 🙂
Eet smakelijk!