Over Ons


Solidare Biologisch Specialist is een natuurvoedingswinkel met al bijna 35 jaar ervaring, gevestigd in de Molenbochtstraat 66 Tilburg. (Zijstraat Besterdplein)

Groot voordeel bij Solidare is dat wij niet alleen veel producten hebben, onze medewerkers hebben ook veel kennis over biologische producten. Zo zijn wij echte specialisten op het gebied van natuurvoeding en gezondheid.In onze winkel vindt u een volledig assortiment aan biologische levensmiddelen. Dat betekent dat u bij ons meer producten dan waar ook vindt.

Of u nu op zoek bent naar verse biologische groenten, fruit, brood, zuivel of kruidenierswaren zoals pindakaas,deegwaren, raw-food en superfoods of een lekkere biologische wijn. Bij ons vindt u het. Ook voor natuurcosmetica en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Volgt u een speciaal dieet of heeft u een allergie of intolerantie? Bij ons vind u allerlei gluten-, lactose-, suiker- en gistvrije producten.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag in onze winkel, telefonisch of per e-mail.

Wij zijn de winnaars van de provincie Noord-Brabant 2015 & Winnaars van de provincie Noord-Brabant 2014 én een eerste plaats van alle Nederlandse fysieke natuurvoedingswinkels 2014 in de Favoriete Biowinkel verkiezing!

10953888_849760211748697_1051861879_n2e plaats Biowinkel verkiezing 2014

Tot ziens in onze winkel!

Team Solidare

Els – Marion – Claudia – Jolanda – Yojanneke – Roos – Guus – Rianne