Online supplementen bestellen bij Solidare


Online supplementen bestellen bij Solidare

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 6,95 per bestelling, ongeacht de grootte van uw bestelling. De producten worden via PostNL met een track and trace code verstuurd, zodat u de bestelling online kunt volgen.
Voor overige landen zijn de verzendkosten op aanvraag.

Levertijd

Indien alle producten voorradig zijn zal uw bestelling binnen 2 werkdagen verzonden worden.

Bestellen

Plaats de gewenste producten in de winkelwagen, kijk alles zorgvuldig na voordat u de order plaatst en controleer de orderbevestiging op de door u gemaakte keuzes.

Klopt er achteraf iets niet, stuur dan zo spoedig mogelijk een mail met de juiste gegevens naar contact@solidarenatuurvoeding.nl

Wilt u nog iets extra’s toevoegen aan een reeds geplaatste order?
Zodra de reeds geplaatste order nog niet per post verzonden is kunnen er nog extra producten toegevoegd worden aan deze order, zonder extra verzendkosten. Houdt er in dit geval rekening mee dat de levertijd van de reeds geplaatste order dan mogelijk langer wordt.

Geen orderbevestiging ontvangen?
Het komt wel eens voor dat de orderbevestiging in de spam folder van uw mailbox terecht komt. Check deze dus even. Mocht u de orderbevestiging alsnog niet ontvangen hebben, neem dan even contact op.

Account aanmaken
Wilt u vaker bestellen bij Solidare Natuurvoeding of de orderstatus in de gaten houden?
Maak een account aan bij het afronden van de bestelling. Zo kunt u altijd inloggen en de vorige bestellingen bekijken of een nieuwe bestelling plaatsen zonder gedoe!

Betalen

De bestelling betaalt u gemakkelijk via iDeal.