Recept: Groene kruiden & kerrie dipsaus


Tijdens een van onze demonstraties van Provamel lieten ze deze dipsaus proeven. Echt een verrassend lekkere combinatie met in reepjes gesneden groenten!

Ingrediƫnten:

  • Groenten naar keuze, zoals paprika, wortel, selderij, komkommer etc.
  • 1 bosje peterselie
  • 1 bosje dille
  • 1 bosje basilicum
  • 1 bosje dragon
  • 1 citroen
  • 1/2 l Provamel Soja Variatie op Yoghurt Natuur of Yofu Naturel
  • 1/4 l Provamel Cuisine
  • kerriepoeder
  • peper
  • zout

Zo maak je het:

  1. De verse groene kruiden fijnhakken en vermengen met de Provamel Soja variatie op yoghurt/Yofu en Soja Cuisine
  2. Afkruiden met peper, zout en curry naar eigen smaak. Eventueel enkele druppels citroensap toevoegen
  3. Tip: Je hoeft niet alle vermelde kruiden te gebruiken. Gebruik gewoon degene die je kunt vinden in je tuin
  4. Snijd de groenten in reepjes en dip ze lekker in de saus. Een gezonde en lekkere snack!